Om klinikken

Hos Nord-Troms Kiropraktikk får du behandling og trening som virker- for smerteplager eller best mulig ytelse.

Nord-Troms Kiropraktikk har lang erfaring i behandling, forebygging og funksjonell trening for smerteplager og bedret prestasjon for pasienter og idrettsutøvere i alle aldre. Gjennom et stort utvalg av gode behandlingsteknikker og treningsmetoder skreddersys opplegget for deg, og klinikken har eget lokale for personlig veiledning, testing og egentrening.

Velger du Nord-Troms Kiropraktikk er du i trygge hender.

Ansatte

Bjarne Nyvoll
MSc og BSc Chiropractic.

Autorisert kiropraktor og medlem i Norsk Kiropraktorforening (MNKF). Uteksaminert fra Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i England i 2000, og startet Nord-Troms Kiropraktikk i 2004. Har siden endt utdannelse gjennomført regelmessig faglig oppdatering i nevrologi, funksjonell testing og trening, muskelteknikker, og kiropraktiske behandlingsteknikker, særlig for ekstremiteter, med sertifisering som CCEP (certified chiropractic extremity practitioner).

Er selv aktiv i varierte aktiviteter fra innendørs trening til friluftsaktiviter fra sjø til fjelltopp, sommer som vinter.

Kontakt

Har du spørsmål vedrørende noen av behandlingene – eller ønsker du å bestille time? Send en melding via kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg – eller ring for en hyggelig prat!

Adresse: Høgeggvegen 4, 9151 Storslett
E-post: post@ntkiropraktikk.no

Kiropraktisk behandling

En kiropraktor er spesialist på plager i bevegelsesapparat og nervesystem. Noen av de vanligste muskelskjelettlidelsene vi behandler er hodepine, svimmelhet, kjevesmerter, nakke-, korsrygg og arm-, ben- og bekkensmerter.

Tjenester

Om du har akutte smerter, stadig tilbakevendende plager, eller ønsker forebyggende råd og effektiv behandling med kort ventetid, så finner vi i fellesskap en løsning.