Priser

Hos Nord-Troms Kiropraktikk får du behandling og trening som virker- for smerteplager eller best mulig ytelse.

1. konsultasjon (30 min) – undersøkelse, ev. innledende behandling

Egenandel: kr 650,- 
Trygdeandel: kr 157,- 

Oppfølgende konsultasjoner

15 min: kr 450,-
30 min: kr 620,-
Trygdeandel: kr 72- 

Taping

Egenandel: kr 50,- 

Rekvisisjon røntgen, CT, MR og tilbakemelding

Egenandel: kr 200,- 

Attester

Egenandel: kr 200,- 

Forsendelser av brev, kvitteringer, osv.

Egenandel: kr 50,- 

Pasienter som ikke møter til avtalt time blir belastet fullt honorar (egenandel + trygdeandel) for ubenyttet time dersom det ikke er meldt forfall senest 24 timer i forveien.

Kiropraktorer er autorisert til å sykemelde, henvise til medisinske spesialister og fysioterapi, røntgen,- CT og MR undersøkelser for trygdens regning.

  • Ved ny kontakt mer enn 12 mnd. etter siste behandling beregnes 30 min til konsultasjon.

Behandling/konsultasjon betales kontant eller med kort for hver gang, dersom ikke annet er avtalt på forhånd. Dersom forsikringsselskap eller andre skal betale for hele eller deler av behandlingen framlegges dokumentasjon på dette i forkant av behandlingsstart.

Kontakt

Har du spørsmål vedrørende noen av behandlingene – eller ønsker du å bestille time? Send en melding via kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg – eller ring for en hyggelig prat!

Adresse: Høgeggvegen 4, 9151 Storslett
E-post: post@ntkiropraktikk.no

Kiropraktisk behandling

En kiropraktor er spesialist på plager i bevegelsesapparat og nervesystem. Noen av de vanligste muskelskjelettlidelsene vi behandler er hodepine, svimmelhet, kjevesmerter, nakke-, korsrygg og arm-, ben- og bekkensmerter.

Tjenester

Om du har akutte smerter, stadig tilbakevendende plager, eller ønsker forebyggende råd og effektiv behandling med kort ventetid, så finner vi i fellesskap en løsning.